Over ons

Snelle installatie: binnen 4 weken

Transparante communicatie en prijzen

InstallQ gecertificeerde monteurs

Over Stroomsimpel

Bij Stroomsimpel dragen we bij aan een duurzamere toekomst door het leveren van InstallQ-gecertificeerde zonnepanelen installaties. Onze energie-experts, geleid door de ervaren en gepassioneerde technisch directeur Ryan Croes, bieden u persoonlijke service en grondig advies op maat, om te verzekeren dat uw oplossing perfect op uw behoeften aansluit. Uw vertrouwen in onze diensten is ons belangrijkste doel.

Onze Technisch Directeur - Ryan Croes

Stroomsimpel is onderdeel van Byprojects, een bedrijf gericht op groot-zakelijke zonnepanelen installaties. Onze technisch directeur en oprichter van Byprojects, Ryan Croes, brengt zijn expertise ook naar Stroomsimpel. Met 15 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen, is Ryan een van de pioniers in de Nederlandse zonne-energie sector. Zijn gedrevenheid voor kwaliteit en innovatie zijn de hoekstenen van ons werk bij Stroomsimpel.

Onze Producten, Installaties en Installateurs

Zorgvuldig geselecteerd

Bij Stroomsimpel selecteren we onze producten zorgvuldig op basis van de nieuwste technologie en uitstekende garantievoorwaarden.

Installatie

Onze installaties worden altijd uitgevoerd volgens de strikte InstallQ en NEN 1010 normen, waarbij nauwkeurigheid en veiligheid voorop staan.

Installateurs

Onze installateurs zijn uitstekend getraind en hanteren hoge veiligheidsstandaarden, opgelegd en gecontroleerd door onze technisch directeur Ryan Croes.

⚡️ Kwaliteit en veiligheid staan voorop

⚡️ InstallQ gecertificeerde monteurs

⚡️ Al 15 jaar ervaring in de zonnepanelenmarkt

Onze toekomst

Bij Stroomsimpel kijken we vol vertrouwen naar de toekomst, terwijl we doorgaan met ons werk om de wereld een groenere plek te maken. Samen met onze klanten en partners zetten we ons in voor het creëren van een duurzame toekomst voor de komende generaties.

Is jouw dak geschikt?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Binnen 1 minuut geregeld!

Snelle installatie: binnen 4 weken

Transparante communicatie en prijzen

InstallQ gecertificeerde monteurs